Spin your win

Spin your win

Dana 04.07.2017. počela je naša nova nagradna igra SPIN YOUR WIN. Igra traje do 29.09.2017., a igramo se svaki utorak i petak. Za sudjelovanje u igri potrebno je tim danima nakon 15:00 sati na našoj blagajni kupiti jedan PLAYABLE vaučer u vrijednosti od 30 kuna.
Nakon toga trebate se upisazi na popisnu listu u blagajni automat kluba. Prilikom kupnje vaučera dobivate potvrdu o kupnji čije kopiju ubacujete u kutiju za dnevna izvlačenja.
Popisna lista služi kako bi regulirali da sudjelujete u igri sa samo jednim vaučerom. Zadnja kopija potvrde o kupnji se ubacuje u kutiju 15 minuta prije izvlačenja; 19:45. Sve kopije potvrda koje ne budu izvučene se bacaju i ne sudjeluju u slijedećem izvlačenju. Svaka kopija potvrde mora sadržavati važeći datum i vrijeme izdavanja.

Kada budete izvučeni morate provjeriti serijski broj vaučera te se u roku 60 sekundi javiti Komisiji. Tada okrećete KOLO SREĆE. Kolo je podijeljeno na polja u kojima su upisane nagrade. Nagradni dnevni fond je 1.000,00 kuna. Polja x2 ili x3 označuju da vrtite dalje i da se osvojeni iznos udvostručuje ili utrostručuje. Nakon što podijeljeni iznos dođe do 650 kn ili ga prijeđe pokriva se polje x3. Isto vrijedi i za polje x2 nakon iznosa od 800 kn. Nakon podijeljenog iznosa od 900 kn posljednji sudionik ne vrti kolo sreće već osvaja preostali iznos do 1000 kn.

Kolo sreće je televizijski kviz koji je prvi puta emitiran na NBC-u 1975. godine. Nakon toga su pravo za emitiranje otkupile mnoge svjetske tv kuće. U Hrvatskoj je emitiran od 1993. do 2002. godine na HRT-u te ponovno od 2012. na RTL-u. Natjecatelji pogađaju suglasnik kako bi otkrili traženi pojam. Zavrte kolo sreće te ukoliko pogode suglasnik osvajaju iznos na kojem se kolo zaustavilo. Ukoliko ima više istih suglasnika iznos se množi. Pobjednik emisije je onaj tko je osvojio najveći iznos.
Zavrtite i Vi svoje kolo sreće kod nas i osvojite vrijedne nagrade! SPIN YOUR WIN!!!

spin your win